/

Értékes felajánlásegy öregdiáktól

Nem mindennapi felajánlás érkezett a Premontrei Apátság javára. A Premontrei Iskolaközpont egykori diákja, Sallai Roland egy dedikált mezt ajándékozott egykori alma matere javára jótékonysági céllal.

A magyar labdarúgó válogatott és az SC Freiburg kiváló támadója a saját mezét ajánlotta licitre azzal a céllal, hogy a befolyt összeggel hozzájáruljon az épülő templom harangjainak a költségeihez. Az értékes sportrelikviát Roland édesapja, Sallai Tibor hozta el Gödöllőre és adta át Balogh Péter Piusz apát részére. Válogatott kiválóságunk édesapja gödöllői látogatásakor megtekintette az épülő templomot, a premontrei sírkertet, s ismételten kifejezte köszönetét fiának itt eltöltött évei miatt.

Mint mondta, hálával tartozik mindenkinek, aki gyermeke tanulmányait és sportkarrierét támogatta, hiszen a premontreieknél tiszteletet, fegyelmet tanult és olyan értékeket vitt magával, amelyek segítik őt a mindennapokban és végigkísérik az életét.

A dedikált mezre 2023. június 15-ig lehet licitálni a Premontrei Apátság facebook oldalán az erről szóló poszt alatt:.

A mez kikiáltási ára 100.000 forint volt, lapzártánkkor 190.000 forintnál járt a licit. A licitlépcső 10.000 forint. 

Aki nem tud a facebookon keresztül licitálni, vagy névtelenül szeretné ezt megtenni, e-mailben is jelezheti szándékát az  apatsag@prem.hu címen, a közösségi oldal kezelői megfelelő formában kiírják a licit aktuális állását.