Szövetségben 2022-ben is

A Szövetségben a Gödöllőiekért Egyesület a nevéhez méltóan és az alakulásakor tett ígéretének megfelelően idén is szövetséget kötött a gödöllőiekkel. Többek közt programokkal, élményekkel és a GDL Pelikán magazin híreivel gazdagította a város lakosságát. A programok sokszínűsége, valamint az azon résztvevők száma is bizonyította: szükség van a civil kezdeményezésekre és a nyitott párbeszédre. Köszönjük, hogy velünk tartottak 2022-ben! Jövőre folytatjuk. Minden kedves gödöllői lakosnak békés és boldog új évet kívánunk!

Rekordszámú amatőr csapat részvételével immáron negyedik alkalommal rendeztük meg a jótékonysági focitornát az ifjúságért. Az esemény által  közel másfél millió forint adománnyal támogattuk a 802. sz. Szent Korona Cserkészcsapat Bezsilla-villa felújítását.

Teltházas esten láttuk vendégül Marco Rossit, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.

Az energiatudatosság kapcsán beszélgettünk járókelőkkel, akiknek ingyenes led izzókkal kedveskedtünk.

Második alkalommal szerveztünk helytörténeti kirándulást. A 15 km-es gyalogtúra végén közös bográcsozásra invitáltunk több tucat résztvevőt.

A nyári kánikulában vizet osztottunk a vasútállomáson.

Több százezer forint adományt gyűjtöttünk a beregszászi kórház részére, életmentő gyógyszerek beszerzése céljából Makoto Ozone világhírű jazz zongorista és Szaniszló Richárd akusztikus koncertjével.

Őszi fotópályázatunkon kiváló műveket bíráltunk el és díjaztunk.