Miénk a Föld!

Immáron sok éves hagyomány a Fenyvesben, hogy lelkes, a lakóhelyükre és környezetükre igényes lakók megtisztítják a városrész nagy részét a szeméttől. Az egyik főszervező, Török Réka idén is hamar partnerre talált Török Sándor személyében

A Szövetség Gödöllőért önkormányzati képviselője ezúton is kivette a részét a szervezésből, zsákokat biztosított, amelyeket a VÜSZI elszállított a helyszínről. A borús idő és a szemétszedést megelőző éjszakai eső ellenére is sokan gyűltek össze az aktivitásra a Föld Napja utáni szombaton.

A Kikerics és a Pipacs utca sarkától a Valkói útig tartó szakaszon, majd a Bojtár csárdától egészen a Spar melletti játszótérig, a Köztársaság út mindkét oldalát megtisztította a lelkes csapat a szétdobált hulladékoktól. Jó volt látni, hogy fiatalok, idősebbek együtt szedték a szemetet és egyre többüknek szívügye környezetünk tisztasága és védelme. Köszönet jár érte mindenkinek!

Török Sándor képviselő elmondta, hogy természetesen nem csak a Föld Napja alkalmából és ezen a napon kerül sor szemétszedésre, mert sajnos többször van igény erre, hiszen alapvetően hiába lakják környezetbarát emberek a városrészt, mégis kénytelenek ily módon is hozzájárulni a mikrokörnyezetük rendbetételéhez.