Nyári fesztivál Gödöllőn!

2021. július és augusztus folyamán kerül megrendezésre az EMMI támogatásával a Hangjegy Művészeti Fesztivál – Gödöllő nevű rendezvény, mely a Szent István Campus belső díszudvarán színi előadásokkal és koncertekkel várja látogatóit.

A különleges atmoszférájú helyszínen a csodálatos növényzet és a patinás egyetemi épület díszudvara által körbe ölelt szabadtéri színház kínál páratlan élményt és tartalmas kikapcsolódást az ide látogató kultúra rajongóknak.

A teljesség igénye nélkül a kulturális sokszínűség megmutatkozik a színpadi felhozatalban: A Pál utcai fiúk, Mikó István, Hobo, Csányi Sándor, Vecsei H. Miklós, Hajdú Steve, Lengyel Tamás lesz látható/hallható a színpadon egy-egy előadás erejéig.  A tervek szerint zenés irodalmi esttel lép majd fel Mácsai Pál és Huzella Péter, a Rózsavölgyi Szalon „Kései találkozás” című komédiájában Molnár Piroska és Jordán Tamás várja majd a közönséget. A könnyűzene rajongóinak Kökény Attila, a Swing a’la Django, Burai Krisztián és Szabó Ádám közös estje szerez majd kellemes feltöltődést. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a szabadtéri rendezvények látogatásához nem szükséges védettségi igazolvány.

További információ: www.hangjegyszinhaz.hu