Hogyan melegítsük fel a hideg őszi estéinket?

Az Aperol a nyár egyik kedvenc itala sok szódával vagy habzóborral. Azonban a hideg őszi esték beköszöntével sem kell lemondanunk róla, mert szerencsére forrón is nagyon finom, persze csak ha megtaláljuk a megfelelő elkészítési módot hozzá!

A recept alkoholt tartalmaz, így csak 18 éves kor fölött fogyasztható!

Íme egy receptúra, amely akár otthon is könnyen elkészíthető.

Hozzávalók:

  • 4 cl Aperol
  • 2 narancskarika
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 2 dl almalé
  • fahéj ánizs
  • gyömbér
  • szegfűszeg

Az elkészítés otthon is egyszerű. Öntsenek egy pohárba 4 cl Aperolt, és tegyenek hozzá 2 narancskarikát! Egy másik pohárban 1 dl száraz fehérborhoz adunk 2 dl almalevet, majd ízesítjük fahéjjal, ánizzsal, gyömbérrel és szegfűszeggel. Összeforraljuk, majd hozzáöntjük az Aperolt!

Nem fognak csalódni benne! Egészségükre!

Ha esetleg valami hiányzik az összetevőkből, akkor nyugodtan térjen be Gödöllőn a Tűztorony Kávézóba, ahol szívesen szolgálnak fel Önnek egy tökéletes Hot Aperolt.

Legújabb cikkek a Gasztro kategóriából

Szent Márton napja

Márton Pannóniában született 316-ban vagy 317-ben, ám nem élt sokáig hazánkban. Pogány szülők gyermekeként megtért, katonaként…