Ez történt velünk 2023-ban

A Szövetségben a gödöllőiekért Egyesület idén is folytatta működését, hogy a várost számos programmal és élménnyel gazdagítsa, a GDL.hu Pelikán híreivel pedig objektíven tájékoztassa a lakosságot. A tradíciókon alapuló rendezvények várakozása és a résztvevők nagy száma is megerősített minket, hogy szükség van a civil kezdeményezésekre. Hálásak vagyunk minden idei támogatásért, 2024-ben pedig reményeink szerint folytatjuk!

2023. február-június: I. Grassalkovich Országos Történelemverseny. A megmérettetésre 120 csapat 400 versenyzője jelentkezett a Kárpát-medencéből. A döntőre a nyár elején a Gödöllői Királyi Kastélyban került sor.

2023. május és október: Merre tovább Gödöllő? Nyílt fórum keretein belül vitattuk meg a város legégetőbb problémáit a gödöllői lakosokkal. A fórumon körvonalazódtak azok az álláspontok, amelyek a kiutat jelenthetik a régóta megoldásra váró feladatok tekintetében.

2023. június: A dupla hétvégét felölelő rendezvény a város ikonikus épületét, a Grassalkovich Borház és Pince értékeit mutatta be, amely mellett kulturális és közösségformáló programokon szórakozhattak a látogatók. A rendezvény sikere
mutatja, hogy szükség van az ilyen jellegű eseményekre.

2023. november 18.: III. Őszi helytörténeti kirándulás. Tematikus programunk a cserkész világtalálkozó 90. évfordulója jegyében zajlott. A túra során meglátogattuk a legfontosabb gödöllői, cserkészethez kapcsolódó pontokat.

2023. szeptember 30.: V. Gödöllői Jótékonysági Sportnap az Ifjúságért. A jubileumi rendezvényen több tucat amatőr labdarúgó csapat mérte össze a tudását számos kategóriában. A sportnap lehetőséget kínált a családoknak, hogy megismerkedjenek a kitelepülő gödöllői sportklubokkal is. A jótékony célú gyűjtés adományozottja a Gödöllői Kalkuttai Szent Teréz Karitász Csoporton keresztül a városban és a környéken élő rászorulók voltak.

2023. november 30.: Egy este Mocsai Lajossal. Beszélgetős est keretében láttuk vendégül a sikeredzőt, aki rengeteg élménnyel és történettel emlékezett vissza sikerekre és kudarcokra. Az eseményen meglepetés vendégként jelen volt nyolc egykori válogatott játékosa is.

2023. december 19: Színültig megtelt a Gödöllői Királyi Kastély lovardája, ahol a Szövetségben a gödöllőiekért Egyesület “Egy adventi este Reviczky Gáborral” c. beszélgetős estet szervezett.

Köszönjük, hogy velünk tartottak!

GDL.hu – Szövetségeben a gödöllőiekért Egyesület