Ahol nincs B verzió

A tulajdonosváltás után nem sokkal beköszöntött a koronavírus járvány. A nagy tervekből limitált működés lett. Az elszántságnak, a komplett felújításnak, az odaadó és tettrekész hölgykoszorúnak köszönhetően mégis hamar siker koronázta erőfeszítéseiket. Torda-Zaják Andreával, a gödöllői Árnyas Panzió tulajdonosával beszélgettünk.

Mióta működik az Árnyas Panzió jelen formájában?

2018-ban vásároltuk meg az ingatlant. Most érünk a végére egy hosszadalmas külső-belső felújításnak. 2019 óta elsősorban családi és céges rendezvényeknek adtunk otthont. A Covid alatt csak céges szállóvendégeket lehetett fogadni, de ezt az időszakot is átvészeltük leépítés nélkül. Azóta fellendült az életünk, hiszen szerettük volna feltenni a panziót Gödöllő térképére.

Mi az elsődleges fókusz?

A szállás és a rendezvény, amelyek lehetőség szerint összekapcsolódnak, de jól állunk az esküvőkkel is. Vendéglátásra és szórakoztatásra vágynak az emberek, ezt próbáljuk magas szinten biztosítani számukra. A nyári időszak természetesen az esküvőké, de ősztől tavaszig igyekszünk színvonalas zenés-táncos rendezvényeknek, ismert előadóknak is otthont adni. Fedett teraszunkat nem csak a nyári időszakban élvezhetik a vendégek, az hűvösebb hónapokban zárt és fűtött, ezért egész évben teljeskörűen használható.

Miért ideális a hely céges rendezvények számára?

Meglehetősen kompaktak vagyunk. Vendégeink nagyon kedvelik a kertkapcsolatos rendezvénytermünket. Vállaljuk rendezvények teljeskörű lebonyolítását és szállás tekintetében is rendelkezésre állunk. Munkavállalóink nagy része hölgy, ezért kiemelten fontos számunkra az otthonosság. Odafigyelünk az apró részletekre is, a családias hangulatra, az évszakhoz illeszkedő dekorációkra és természetesen a megrendelői igényekre. Mindig azt keressük, hogy a vendégeink mit szeretnének és ehhez mit tudunk hozzátenni.

Miért preferálják Önöket ilyen nagy számban a házasulandó párok?

Nagyon szeretik a szabadtéri szertartást. Kertünk igazi ékszerdoboz a város nyüzsgő forgatagában. A fedett teraszon rossz időben is lebonyolítható a ceremónia, ha esetleg esik az eső. Ától zéig felkészülünk mindenre, így végig tudjuk kísérni a fiatal pár minden gondolatát az első kézfogástól az utolsóig, hogy nekik a rendezvény szervezése miatt ne kelljen izgulniuk életük egyik legfontosabb napján és eseményén. Ebben természetesen külső partnereink is segítenek, 10-től 100 főig meg tudunk valósítani mindent.

Kiknek ajánlott az Árnyas Panzió, akik nem esküvői vagy céges rendezvény szándékával érkeznek?

Szeretünk születésnapokat, nagyobb évfordulókat, osztálytalálkozókat, konferenciákat vagy éppen csapatépítő programokat is szervezni, de szívesen biztosítunk helyszínt tanfolyamok és workshopok részére is. A rendezvényekhez igény szerint projektort, nagyképernyős televíziót, flipchart táblát, hangosítást biztosítunk. 

Milyen kiegészítő szolgáltatásokkal bírnak, ami máshol nincs a városban?

A kültéri wellness teraszunkat emelném ki, amely ilyen formában sehol sem érhető el a közelben. Van nálunk fatüzelésű dézsafürdő, szauna, jacuzzi és kültéri bográcsozó hely is. Teraszunk privát használatát biztosítjuk a rendezvény időtartamára, amely teljesen kötetlen, mi csak a kért eszközöket biztosítjuk. A csodálatos kert, a fedett terasz és a rendezvényterem minden évszakban tökéletes helyszín lehet. Nálunk nem kell esőnapot tartani, nincs B verzió. 

Mik a jövőbeli tervek?

Lassan a korszerűsítés és felújítás végére érünk. Végrehajtottunk egy teljes bútorzat- és burkolat cserét, felújításra került a villamos- és fűtésrendszer is, valamint az egész épület és szobáink is klimatizáltak lettek. Célunk, hogy a panziónk még inkább felkerüljön a térképre Gödöllő és Hatvan vonzáskörzetében. Szeretnénk rendezvényhelyszínként jobban kiaknázni a nyár melletti másik három évszak lehetőségeit is.

Mi az üzenet a gödöllőiek számára?

Nem csak rendezvényekre lehet hozzánk jönni, hanem az utcáról is be lehet sétálni, hiszen úgy is működünk, mint egy kávézó. Bárpultunk és panziónk 0-24 órában nyitva tart. Ha valaki szeretne inni egy reggeli kávét vagy a munka megbeszélését itt tartani üzleti partnerével, őket is várjuk szeretettel.