/

Gödöllő-MTK együttműködés

Mérföldkőhöz érkezett a Gödöllői Sport Klub labdarúgó szakosztálya, hiszen együttműködési megállapodást kötött az MTK Budapesttel.

Az MTK Budapest több klubbal (ASI DSE, VSD, Mogyoród FC, Goldball ’94 FC, KISE, III. Ker TVE, Vác VLSE, Palota SE) kötött már eddig partneri megállapodást. A sort a Gödöllői Sport Klub jelenti, amellyel szakmai együttműködésre lépett a nagymúltú kék-fehér csapat.

A két klub között már hosszú évek óta remek kapcsolat áll fenn, hiszen mind szakmailag is azonos irányvonalat képviselnek a felek. A legtehetségesebbeknek eddig is adva volt a lehetőség, hogy tehetségüket a patinás klub színeiben csiszolják tovább.

Polyák Balázs, az MTK Budapest sportigazgatója és Rózsavölgyi Sándor, a Gödöllői SK labdarúgó szakosztályának elnöke

Az MTK korosztályos csapataiban szép számmal szerepelnek Gödöllőn nevelkedett tehetségek, az MTK Budapesthez nemrég visszatérő Varga Roland is a GSK-nál kapta meg az alapokat.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban Polyák Balázs, az MTK Budapest sportigazgatója és Rózsavölgyi Sándor, a Gödöllői SK labdarúgó szakosztályának elnöke látta el kézjegyével a megállapodást. Ennek köszönhetően az MTK kiemelt szakmai segítséget nyújt az gödöllőieknek. A tehetséggondozás, a gyerekek továbbképzése és versenyeztetése mellett a megállapodás az edzőképzésre is kiterjed, annak fő eleme az egymás elleni edzőmérkőzések, valamint a felkészülési tornák szervezése, amelyeken az MTK csapatai is rendre részt vesznek majd korosztályos csapatainkkal, hogy ezzel is erősítse a felek közötti kötődést. 

Ennek részeként – amint a járványügyi helyzeti újra engedi – a GSK játékosainak, edzőinek és képviselőinek lehetősége lesz az NB I-es csapat hazai bajnoki és kupamérkőzésének megtekintésére az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Gratulálunk a Gödöllői SK-nak és Rózsavölgyi Sándor szakosztály elnöknek!