Ma 10 órától lehet jegyeket venni a magyar labdarúgó válogatott hazai mérkőzéseire

Mint ismert, a magyar válogatott november 12-én Eb-pótselejtezőt játszik Izlanddal, majd 15-én Szerbiát, 18-án pedig Törökországot fogadja a Nemzetek Ligájában. Mind a három mérkőzést 20.45 órás kezdéssel rendezik meg a Puskás Arénában.

Az UEFA döntésének értelmében – a járványügyi szabályozásokat betartva – a stadionok lelátói kapacitásának legfeljebb 30 százalékát foglalhatják el a nézők. Ez a Puskás Aréna esetében kb. 20 ezer jegyet jelent.

Az MLSZ tájékoztatása szerint első körben a Szurkolói Klub tagjainak lesz lehetőségük kombinált jegyet vásárolni a három összecsapásra, ráadásul a klubtagok 20 százalékos kedvezményt is kapnak a belépők árából.

Abban az esetben, ha a három mérkőzésre szóló kombinált jegyek értékesítését követőn maradnak értékesíthető belépők, a meccsekre egyenként is elindul a jegyértékesítés. November 4-től az Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak belépőket a Magyarország–Izland mérkőzésre, majd november 6-tól az klubtagsággal nem rendelkezők vehetik meg jegyüket az Eb-pótselejtezőre. A két Nemzetek Ligája összecsapásra a klubtagok november 9-től, mindenki más november 11-től válthatják meg az esetlegesen fennmaradó belépőket – írja az mlsz.hu.

A közlemény hozzáteszi: mindhárom mérkőzésre kizárólag online, a https://meccsjegy.mlsz.hu/ felületen keresztül lehet jegyeket vásárolni, helyszíni és jegyirodai értékesítés sem lesz. A jegyek névre szólnak, és a jegyek megvásárlóinak teljes mértékben be kell tartaniuk az akkor érvényes járványügyi előírásokat. Egy személy egy tranzakció során legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

A magyar válogatott bő keretének a tagja a két gödöllői Lovrencsics Gergő és Simon Krisztián is, bízunk benne, hogy Marco Rossi kapitány a novemberi fontos mérkőzéseken is számít rájuk, így meghívót küld számukra a november 2-án esedékes kerethirdetésen.

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Hajrá gödöllői srácok!

Az alábbi mérkőzések lesznek novemberben:

November 12., 20.45: Magyarország–Izland (Tv: M4 Sport)

November 15., 20.45: Magyarország–Szerbia (Tv: M4 Sport)

November 18., 20.45: Magyarország–Törökország (Tv: M4 Sport)