Ötpróbás országos bajnoki GEAC siker

Kriszt Sarolta, a serdülőknél a fiatalabb évjáratot képviselve, minden versenyszámát (!!) megnyerve lett a serdülő leány ötpróba országos bajnoka!

Fotó: Kriszt Sarolta | forrás: facebook

Végig magabiztosan versenyzett, aminek meg is lett az eredménye. Mind az öt számban (80 méter gát, távolugrás, gerelyhajítás, magasugrás, 800 méter) győzedelmeskedett, sőt 80 méteres gátfutásban új ranglista vezető időt is futott (11.74 mp), gerelyhajításban pedig új egyéni csúcsot is elért (37.28 méter). Így értelem szerűen Kriszt Sarolta nyerte a serdülő hölgyek ötpróba versenyét, aki a fiatalabb évjáratot képviselve ért el 3567 pontot.

Rajta kívül a többi GEAC versenyző is igen szép eredményeket ért el az október 10-11-én Szkesfehérváron rendezett Ifi, Serdülő és Újonc Összetett Bajnokságon.

Gratulálunk Nekik!

További részletes eredmények a GEAC oldalán.

Legújabb cikkek a Sport kategóriából

Újabb sportszakmai siker

Nemrégiben kötött együttműködési megállapodást egymással a nagymúltú MTK Budapest és a Gödöllői Sport Klub labdarúgó szakosztálya,…

Gödöllő-MTK együttműködés

Mérföldkőhöz érkezett a Gödöllői Sport Klub labdarúgó szakosztálya, hiszen együttműködési megállapodást kötött az MTK Budapesttel.…