V. JÓTÉKONYSÁGI SPORTNAP AZ IFJÚSÁGÉRT

JÓTÉKONYSÁGI LICIT

Varga Attila, Európa mester kőszobrász idén is művészi munkájával támogatta az V. Jótékonysági Sportnap az Ifjúságért rendezvényt 2023. szeptember 30-án. A IV. Cserkész Világtalálkozó jubileumi 90. évére emlékezve, valamint a gödöllői 802. számú Szent Korona Cserkészcsapat otthonául szolgáló Bezsilla-villa kandallójára tervezve faragott egy gyönyörű asztali álló órát, amelynek frontjára faragta a Jamboree jelképét, a Csodaszarvast, a lekerekített oldalaiba pedig az 1923-2023 dátumot és az esemény nevét.

A csodálatos remekművet licitre bocsátjuk, amelynek bevételével a Gödöllői Kalkuttai Szent Teréz Karitász Csoporton keresztül szintén a helyi rászorulókat támogatjuk. Az óra a cserkészotthonba kerül, de kérésre a nyertes adományozó monogramja rákerül a hátlapra, valamint mellette más értékes sportrelikviát adunk ajándékba számára, amit gödöllői sportbajnokok és olimpikonok dedikálnak.

Az aukciót meghirdető szervezet neve: Szövetségben a Gödöllőiekért Egyesület

Az aukció nyertesével az egyesület felveszi a kapcsolatot.

Az aukció kedvezményezettje: Gödöllői Kalkuttai Szent Teréz Karitász Csoport

Számlaszáma: 12001008-01931321-00100003


A licit a Vaterán IDE kattintva érhető el!NAPI MENETREND
HELYSZÍNRAJZ

Örömmel adunk hírt arról, hogy a városban élő lelkes gödöllői civil közösségek összefogásával, a gödöllői 802. számú Szent Korona Cserkészcsapat közreműködésével és a Szövetségben a Gödöllőiekért Egyesülettámogatásával immár 5. alkalommal szervezünk jótékonysági labdarúgó tornát 2023. szeptember 30-án szombat reggel 9 órától. Szeretettel várunk minden sportot szeretőt és az ifjúság jövőjéért tenni vágyót bármilyen korosztályban. A nap folyamán befolyt adományokkal a Gödöllői Kalkuttai Szent Teréz Karitász Csoportonkeresztül a környéken élő rászorulókat támogatjuk.

A rendezvény helyszíne a Szűcs Lajos Sportcentrum (2100 Gödöllő, Táncsics Mihály u. 5.) lesz, ahol a focitornán kívül egyéb programokkal, lehetőségekkel is várjuk vendégeinket:

  • Varga Attila Európai Kőfaragómester helyszíni látvány kőfaragása
  • Gödöllői sportágak bemutatkozásai

A jótékonysági nap keretében meghívott vendégeink által aláírt focilabda és több sportoló, válogatott vagy olimpikon által dedikált sportrelikvia kerül gazdára, ahol várjuk magánszemélyek és vállalkozások felajánlását is a nemes célra.

A focitornára minimum 5+1 fős csapatok nevezését várjuk, általános iskolás kortól az öregfiúk korosztályig.

A nevezési díj felnőtt és öregfiúk csapatoknál 20.000.- Ft, 18 év alatti korosztálynál 12.000.- Ft, amelyet a regisztrációt követő visszaigazoláson megadott számlaszámra kérjük átutalni, a közlemény rovatban a focicsapat neve és az adomány szó szerepeljen. A programokon résztvevők számára további adomány felajánlására is lehetőség nyílik majd a helyszínen.

Korosztályok:
I. alsó tagozat fiúk (6-10 év)
II. felső tagozat fiúk (10-14 év)
III. diáklányok (10-18 év)

IV. középiskola fiúk (14-18 év)
V. felnőtt nők (18 év felett)
VI. felnőtt férfiak (18 év felett)
VII. öregfiúk (35 év felett)


A SPORTNAP MENETRENDJE ÉS SZABÁLYZATA IDE KATTINTVA OLVASHATÓ

A rendezvényre jelentkezés a regisztráció sorrendjében történik, ahol a csapatok száma maximalizált a rendezett lebonyolítás érdekében.

Egyéb információ: a legfontosabb tájékoztatót a torna szabályzatáról minden csapat megkapja az regisztrációnál megadott e-mail címre. Egyéb kérdés esetén a jotekonyfoci@gmail.com e-mail címen lehet tájékoztatást kérni.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 24. vasárnap 24:00.

A rendezvény megtartásának vagy programjának változtatási jogát a szervezők fenntartják!Kopeczky Lajos

Okleveles építészmérnök, sportújságíró és riporter. 1960-tól a Magyar Televízió külsős, majd 1969-től főállású munkatársa az MTV-nél. Az első közvetítésére 1960. október 23-án került sor a Népstadionban. Ettől kezdve dolgozott a sportnál, közvetített sporteseményeket, meccseket. 50 évig televíziózott, többek között a Telesport riportereként, ebből 20 évig a Televízió Híradójának sportkommentátora volt. 35 évig játszott az újságíró labdarúgó-válogatottban. Végzettségét tekintve pedig kézenfekvő volt, hogy építészeti műsoroknak, zenei vetélkedőnek, gazdasági adásoknak legyen a gazdája, riportere és műsorvezetője. Nevéhez fűződik pl. az Erzsébet híd avatásának egyenes közvetítése, a Muzsikus fiatalok zenei vetélkedőjének vezetése, vagy az Unokáink is látni fogják első adásainak műsorvezetése. 1995 óta nyugdíjas, de később aktívan még közéleti szerepkörben 1996-tól volt a Köztársaság Párt pártelnöke, és parlamenti képviselő-jelölt, valamint 2002-től Erdőkertes alpolgármestere, illetve az Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület elnökségi tagja, miközben 15 éven keresztül egyéb TV műsorok vezetését is elvállalta a Budapest TV-ben. 2017-ben magyar sajtó kategóriában Príma díjban részesült.
TÁMOGATÓINK