IV. JÓTÉKONYSÁGI SPORTNAP AZ IFJÚSÁGÉRT

elolvasom a cikket

Örömmel adunk hírt arról, hogy a városban élő lelkes gödöllői civil közösségek összefogásával, a gödöllői 802. számú Szent Korona Cserkészcsapat közreműködésével, és a Szövetségben a Gödöllőiekért Egyesület támogatásával jótékonysági labdarúgó tornát szervezünk 2022. október 2-án vasárnap reggel 9 órától, melyre minden sportot szerető, és az ifjúság jövőjéért tenni vágyó gödöllői lakost szeretettel várunk!

A nap folyamán befolyt adományokkal az ország legnagyobb cserkészcsapatát, és a sok száz fiatal nevelésével foglalkozó közösség új otthonának helyet adó Bezsilla villa felújítását támogatjuk, ezen belül pedig egy sérült födém megerősítését segítjük elő. A focitorna és a szervező civil közösségek is kiemelt céljának tekinti a helyi, gödöllői fiatalok értékeket megtartó, és a hagyományokat ápoló közösségeinek támogatását.

A rendezvény helyszíne a Szűcs Lajos Sportcentrum (2100 Gödöllő, Táncsics Mihály u. 5.) lesz, ahol a focitornán kívül programokkal és vendéglátással is várjuk vendégeinket, de egyéb meglepetéssel is készülünk.

A jótékonysági nap keretében Marco Rossi magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának felajánlásán kívül számos sportoló, válogatott és olimpikon által dedikált sportrelikvia kerül árverésre, ahol várjuk a magánszemélyek és vállalkozások felajánlását is a nemes célra.

A labdarúgótornára minimum 5+1 fős csapatok nevezését várjuk, általános iskolás kortól az öregfiúk korosztályig.

Nevezési díj: felnőtt és öregfiúk csapatoknál 15.000.- Ft, 18 év alatti korosztálynál 10.000.- Ft, amit a regisztráció során a Gödöllői Cserkészetért Egyesület 16200223-10077922-00000000 számlaszámára kérjük átutalni, ahol a közlemény rovatban a regisztrált focicsapat neve és az adomány szó szerepeljen. A programokon résztvevő személyek számára további adományok felajánlására is lehetőség nyílik majd a helyszínen.

Korosztályok:
I. alsó tagozat fiúk (6-10 év)
II. felső tagozat fiúk (10-14 év)
III. diáklányok (10-18 év)

IV. középiskola fiúk (14-18 év)
V. felnőtt nők (18 év felett)
VI. felnőtt férfiak (18 év felett)
VII. öregfiúk (35 év felett)


Jelentkezni a regisztrációs lap kitöltésével tudnak a csapatok!

A SPORTNAP PONTOS MENETRENDJE ÉS SZABÁLYZATA IDE KATTINTVA OLVASHATÓ

A rendezvényre jelentkezés a regisztráció sorrendjében történik, ahol a csapatok száma maximalizált a rendezett lebonyolítás érdekében.

Egyéb információ: a legfontosabb tájékoztatót a torna szabályzatáról minden csapat megkapja az regisztrációnál megadott e-mail címre. Egyéb kérdés esetén a jotekonyfoci@gmail.com e-mail címen lehet tájékoztatást kérni.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 29. csütörtök 18 óra.

A rendezvény megtartásának vagy programjának változtatási jogát a szervezők fenntartják!

Kedves Sportbarátok!

Ha szeretnétek részt venni az eseményen, de

csapatotok hiányos vagy csak páran, esetleg egyedül tudnátok eljönni,

ne csüggedjetek! Ez esetben írjatok a jotekonyfoci@gmail.com címre telefonos elérhetőség és létszám megadásával, és megszervezzük a lehetőséget számotokra. Hamarosan visszajelzést ķüldünk erről, mindenképpen számíthattok a részvételre.

Köszönettel, SzervezőkHELYSZÍNRAJZ


TÁMOGATÓINK